Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Virágágyás közterekre képes leírás - Közterek - köztéri berendezések, díszítés.tlap.hu
részletek »

Virágágyás közterekre - Közterek - köztéri berendezések, díszítés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kozterek.tlap.hu » Virágágyás közterekre
Keresés
Találatok száma - 4 db
Az online tervezés folyamata

Az online tervezés folyamata

Kapcsolatfelvétel amennyiben terveztetni szeretne, kérem írjon e-mailt vagy hívjon telefonon. Adatgyűjtés: szükségem van a tervezendő terület alaprajzára, méreteire, legalább egy fotóra, információkra a talajról, a benapozottságról és az öntözhetőségről, háttér növényzetről. A megrendelő elképzeléseinek ismerete színvilág, kedves növények stb. tetszetős és szakmailag korrekt virágágyással ajándékozhat meg mindkettőnket. A vázlatterv elküldése konkrét fajok és darabszámok megadása nélkül. Félárnyékos ágyás terv A vázlatterv egyeztetése, konzultációja telefonon vagy e-mailben. Ekkor még egyszer vagy kétszer lehetőség lesz kisebb korrekcióra. A terv elküldése: A kész tervrajz, növénylista, ültetési, fenntartási instrukciók postázása. Fizetés utánvéttel vagy előre banki átutalással.

Egynyári virágágyások tervezése

Egynyári virágágyások tervezése

Már kiültethetjük az egynyári palántákat. Ültetés előtt készítsünk tervet, hogy mi hova kerüljön. Az egy-két órányi tervezés a kertben megkönnyíti a munkánkat. Nem csak az adott növény helyigényét, magasságát kell ismernünk ehhez, hanem igényeit is. A legtöbb egynyári könnyen tartható, de ismertek köztük vízigényesebb, és fény illetve félárnyékkedvelő fajok.

Egynyári virágpalánta akció

Egynyári virágpalánta akció

Lassan elérkezik a tavaly ősszel vagy idén tavasszal elültetett árvácskák , nefelejcsek és százszorszépek kicserélésének ideje . Kertészetünkben közel 100 féle egynyári virág várja teljes pompában a vásárlókat! Az egynyári virágok listaárából. Az akciós árak készleteink erejéig vagy visszavonásig érvényesek magánvásárlók részére.

Évelőágyak tervezése beültetése

Évelőágyak tervezése beültetése

Az egész évben virágzó évelőágy ne legyen cél. Ha tavasztól őszig folyamatosan virágzó évelőágyat szeretnénk kialakítani, akkor az a költségeinket aránytalanul megnöveli. Helytelen az a nézet, hogy mindig virágoznia kell valaminek. Az ilyen felület összhatásában sem lesz kielégítő. A leghelyesebb, ha a virágzási időpontok szerint alakítjuk, osztjuk meg a felületet. Pl. késő tavaszi virágzású, nyár első felében virágzó, nyár közepén virágzó, kora őszi, szeptember körül virágzó csoportok. Az így megosztott csoportokban nem egy, hanem több, sok növény virágzik egy időben, így téve színesebbé, izgalmasabbá a látványt.

Tuti menü