Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Utca és park berendezések képes leírás - Közterek - köztéri berendezések, díszítés.tlap.hu
részletek »

Utca és park berendezések - Közterek - köztéri berendezések, díszítés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kozterek.tlap.hu » Utca és park berendezések
Keresés
Találatok száma - 13 db
Alex Fémbútor Utcabútor

Alex Fémbútor Utcabútor

Az oktatási intézmények kiszolgálására szolgáló program nagyon komplex, magában foglalja a tantermi és szaktantermi bútorokat, az óvodai kínálatot, a kréta, táblatechnikát. A tanszerellátás a tantárgyankénti szemléltetés, a kreatív foglalkoztatás eszközeit kínálja a korosztályoknak megfelelő választékkal, kiegészítve a videotechnikai eszközökkel. Az informatikai eszközökre vonatkozó kínálat mind oktatási intézmények, mind irodai alkalmazások kiszolgálására alkalmas, kiterjed az interaktív táblatechnikára is A vendéglátó és lakossági bútorok mind beltéri, mind kültéri teraszbútor rendeltetésre készülnek csővázas, kovácsolt, favázas ill. műanyag szerkezettel. Az iroda és konferencia bútorok saját típusválasztékát az egyedi igény szerinti gyártás is fűszerezi. Utcabútorainkat a horganyzott fémváz és kültéri porlakkfestés teszi műszakilag magas színvonalúvá és esztétikussá. Elhelyezhetők mind a közterületeken, mind az intézmények területén a szabadban.

Hulladékgyűjtők

Hulladékgyűjtők

A hulladék újrahasznosítás térnyerésével ugrásszerűen megnőtt az igény a közterületeken és ügyfélterekben elhelyezhető szelektív hulladékgyűjtők használata iránt. Kívánság szerint a gyűjtőket megfelelő darabszám esetén egyedi forma tervek alapján szállítjuk megrendelőinknek. Az edények a modern stílust követő rozsdamentes acél mellett időjárásálló bronz, szürke és zöld öntvényt stilizáló porszórt felülettel is készülnek. Vállalkozásunk a gépgyártás, illetve a fémmegmunkálás területén kínál az Ön számára termékeket, szolgáltatásokat. A rozsdamentes inox anyagmegmunkálás területén szerzett több évtizedes gyártói tapasztalatunkra támaszkodva folyamatosan fejlesztjük gyártástechnológiánkat, termék struktúránkat. Új fejlesztésű utcabútoraink, reklámhordozóink az önkormányzatok, közintézmények, reklámcégek körében népszerűek kül és belföldön egyaránt. Válogathat meglévő termékeinkből, de szívesen vállaljuk a gyártást egyedi tervek alapján is. Honlapunkon mindezekről részletesebben tájékozódhat. Kérdései esetén lépjen kapcsolatba velünk. Kollégáim és én magam állunk rendelkezésére.

Kandeláber gyártó és szolgáltató

Kandeláber gyártó és szolgáltató

Mi a kandeláber? Az értelmező szótár szerint: Maga a szó a latin candelaber szóból ered jelentése gyertyatartó. Az évszázadok alatt jelentése kibővült. Jelent díszes több karú gyertya- vagy lámpatartót, továbbá díszes oszlopszerű világító állványt, tetején rendszerint korong alakú tállal, amelyre világítás vagy füstölés céljára használt anyagot vagy eszközt helyeznek el. Az elmúlt százötven év során díszes utcai világító oszlopok megnevezéseként is szolgál. Egyfelől célunk megőrizni és továbbadni azt a szellemiséget, életérzést, amellyel az egykori céget megalapítók felvértezve munkához láttak, másfelől épített környezetünk szebbé, teljesebbé tétele, harmadrészt életben tartani azokat a szakmákat öntészet, díszműkovácsolás és azok tudását, melyek ennek a tevékenységnek alapját, hátterét szolgáltatják. Fenti hármasság jegyében dolgozunk kollégáimmal azon, hogy Magyarország városainak ma ismert arculata - mely az 1867-es kiegyezést követően alakult ki - valamint az ezekkel egy időben és ezekhez illeszkedő formavilággal elkészült közvilágítási berendezések korhű másait elkészítsük, hozzájuk illeszkedő utcabútorokkal. Fő profilunk kandeláberek és utcabútorok tervezése, készítése, felújítása és restaurálása. Bízunk abban, hogy honlapunkat lapozgatva talál olyan termékeket, melyek elnyerik tetszését.

Köztéri feliratok érmés ajtó zárak

Köztéri feliratok érmés ajtó zárak

Saját gyártású termékeinken kívül 7 ország 28 gyártóját képviseljük. Erősségünk az utcabútorok óriási színválasztékkal, pénzbedobós vagy érmés zárak, köztéri- és épület feliratozások, közületi táblák készítése, irodaházi és lépcsőházi postaládák és azok összeszerelése. Egy-egy kis lakatos csapat segíti munkánkat Győrben, Budapesten és Miskolcon, így az ország egész területén tudunk dolgozni.Cégünk elsősorban köztéri bútorokkal, közösségi helyiségekbe való érmés ajtó zárakkal, pénzbedobós öltözőszekrény zárakkal, rozsdamentes acélból készített feliratozással, köztéri feliratok, reklámtáblák és utcanévtáblák készítésével foglalkozik. A fentieken kívűl: az ország egész területén irodaházi és lépcsőházi postaládák tömbösítésével, keretezésével, valamint ezek lábainak elkészítésével, irodaházak, lakóparkok és önkormányzatok feliratozásának gyártásával és kihelyezésével, lemezajtók/strangajtók gyártásával és beszerelésével, köztéri bútorok javításával foglalkozunk.

Kültéri Alumínium Lámpaoszlopok

Kültéri Alumínium Lámpaoszlopok

Kültéri alumínium oszlopok kiválóan használhatóak köztéri világításra: utcákon, parkokban, autópályákon. Az oszlopokat extrudált alumíniumból gyártjuk, teljes hosszukban hegesztésmentes technológiával készülnek. Az oszlopok a rögzítő talphoz hegesztődnek, géppel irányított robottal. Így tudjuk biztosítani termékeinknél a legjobb minőséget.

Minőségi köztéri bútorok

Minőségi köztéri bútorok

Cégünk ipari formatervező mérnökök bevonásával különböző stílusirányzatokat képviselő rozsdamentes acélból készült utcabútor családokat fejlesztettünk ki. A módszeres mérnöki tervezés során létrejött termékek egytől-egyig teljesítik a design, a konstrukciós és a gyártási szempontok mellett a gazdaságossági követelményeket. Készek vagyunk egyedi igények alapján tervezett utcabútorok legyártására is. Cégünk nem csak a mának dolgozik, mert a nemesacél utcabútorok rendkívül hosszú élettartamuknak köszönhetően több generációt is képesek kiszolgálni. A nemesacélból készült utcabútorok számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek.

Parkolási automata rendszer

Parkolási automata rendszer

A rendszerek tetszőlegesen összekapcsolásával telepített rendszert hívjuk INTEP System-nek. Keresse a megfelelő megoldást, keressen bennünket, hogy elképzeléseit együtt valósítsuk meg! Cégünk, a 100% magyar tulajdonú INTEP Elektronikai Fejlesztő és Gyártó Kft. fejleszti, gyártja és forgalmazza az alábbi, saját fejlesztésű rendszereit. Intep@Work munkaidő nyilvántartó rendszer Intep@Access személy beléptető rendszer Intep@Park fizető és kártyás parkolási rendszer Intep@LPR rendszámfelismerő rendszer Intep@Guard őrjárat ellenőrző rendszer Az parkolási rendszer lehetőséget nyújt automata fizető parkolók kialakítására mélygarázsokban, ipari telepeken, nyilvános parkolókban, közintézmények területén és még számos alkalmazási területen. A rendszer rugalmasan alakítható, felépítéséből adódóan a későbbiekben is tovább bővíthető.

Smaragd és oszlopos tuja parkokba

Smaragd és oszlopos tuja parkokba

Díszcserjék, fűszernövények, oszlopos-és smaragd tuják széles kínálatával várja Önt is kertészeti webáruházunk. Itt megemelt gyümölcsfa és tuja árakkal nem találkozhat! Saját kezűleg alakítaná ki a sziklakerteket és kerti tavakat otthonában? Fedezze fel a kertépítéshez szükséges anyagokat webáruházunkban! Szerezze be itt a hiányzó dekorációs termékeket is! Szezonális akciók, megújuló árukészlet, országos házhoz szállítás - minden adott egy pompás kert kialakításához! Csatlakozzon Ön is vásárlóinkhoz, akár már ma!

Sorompó specialista

Sorompó specialista

Hatékony és megbízható megoldások minden sorompó problémára.A sorompó, amivel először találkozik a vállalkozásához érkező. Egy elegáns megjelenésű sorompó harmonikusan illeszkedik a környezetbe pozitív benyomást kelt ügyfeleiben. A sorompó segíti vállalkozását. Egy gyorsműködésű, intenzív terhelhető sorompó hatékonyabbá és gazdaságosabbá teszi szállítást, a be- és kihajtást. A sorompó védi vállalkozását. Sorompó és egy beléptető vagy parkoló rendszer segítségével, emberi felügyelet nélkül is könnyedén szabályozhatja és ellenőrizheti a forgalmat, a területekre való be- és kihajtást. A sorompó vállalkozásának egyik intenzíven használt szerkezete. Ezért fontos olyan sorompó kiválasztása, mely a minőségi alapanyagokból történő precíz gyártásnak köszönhetően hosszú évtizedekig megbízhatóan és biztonságosan működik.

Hirdetés
Utasvárók

Utasvárók

A kezdetektől készítünk az ország minden szegletére Utasvárókat, Hirdetőoszlopokat, Medence kiegészítő termékeket. Cégünk 1991. óta áll az építkezők rendelkezésére épületszerkezeti, külső és belső lakatosmunkák kivitelezésében és tervezésében. Fő profilunk az egyedi tervezésű korlátok gyártása, helyszíni szerelése, de emellett vállaljuk kerítések gyártását a hozzáillő személykapu valamint elektromos gépkocsikapuval együtt. Készítünk egyéb Egyedi, valamint Lakáskiegészítő szerkezeteket is, mindent elkészítünk amit az 'anyag' megenged.

Útbaigazító táblarendszerek

Útbaigazító táblarendszerek

Az útjelző táblarendszer lehetővé teszi a színvonalas tömegtájékoztatás megvalósítását egységes, esztétikus városképi megjelenés mellett. A rendszer univerzális alapeleme lehetővé teszi lapostábla illetve világító vitrin elhelyezését is. Az alapelem kialakítása és a felfogatási mód egy síkban való rögzítést eredményez. Egy síkban öt tábla helyezhető el. A lapostábla anyaga lehet: habosított műanyag lemez rétegelt, ragasztott falemez alumínium lemez. A lapostábla standard mérete: 230 x 600 mm, de igény esetén eltérő méretben is készülhet, melyek szintén elhelyezhetőek egy síkban. A táblák feliratozása történhet szitanyomással vagy fóliázással. Ötnél kevesebb tábla esetén a táblák egymással bezárt szögértéke tetszőlegesen beállítható. A kialakításból adódóan az esetlegesen felmerülő táblacsereigény könnyen megvalósítható. Az alapelem d=60 mm-es oszlophoz készül, de igény esetén egy kiegészítőelemmel megoldható d=76 mm-es és d=90 mm-es illetve ettől eltérő méretű meglévő oszlopokhoz történő csatlakoztatás is. A táblarendszer oszlopa porfestett kivitelű. Az azonos irányba mutató célállomás jelölésére az alapelem egymásba sorolható, így a táblák száma többszörözhető.

Utcabútorok gyártása

Utcabútorok gyártása

A Stahl Varianten Kft. az utcabútorok gazdag választékát tervezte és gyártja, acél rácsszerkezetek kedvező szilárdsági adottságainak figyelembevételével. A különleges alapanyag felhasználásával eddig kevésbé ismert szerkezetű és formájú közterületi műtárgyakat, kerítéseket, egyéb külső- és belsőépítészeti megoldásokat lehet megvalósítani. Egyedi elképzelések kivitelezésével csak tervezői fantázia kérdése a forma- és szín gazdag, változatos közterületi alkalmazás. A kerti padok tetszőleges hosszméretben és változatos egymáshoz való csatlakoztatáshoz készülhetnek. Így biztosított a hagyományos, illetve a szerkezeti adottságokból kínálkozó, körben, körívben való egymással párhuzamosan és szög alatt kapcsolódó elhelyezés.Hasonló szerkezeti anyagok felhasználásával gyártjuk a különböző típusú hulladékgyűjtőket. Ezeket lehet rendelni kiemelhető és így üríthető 30 l-es fémtárolóval, vagy műanyagzsákos gyűjtővel, illetve hamutartóval. Gyártmányaink között megtalálhatók még a kerékpártárolók, forgalomterelő oszlopok, a növény- és virágtárolók. A kerítéselemeket, kapukat, járórácsokat, lépcsőrendszereket nyolc-tíz féle speciális rácsszerkezetből a megrendelő egyedi igényeinek figyelembevételével gyártjuk. Minden gyártmányt kettős felületvédelemmel látunk el. A kész acélszerkezeteket tűzhorganyozás után porfestés technológiával tetszőleges, színskála alapján választható.

Zászlórudak forgalmazása

Zászlórudak forgalmazása

Reklámzászlók elhelyezésére a legjobban bevált, népszerű típus. Álló téglalap formájú zászlóhoz lehet használni. A konzol szélforgó kifeszítve tartja a zászlót, így az szélcsendben is jól látható. A zászló cseréje a zászlórúd ledöntésével lehetséges. A zsanéros befogó szerkezet csak egy irányban engedi dőlni a zászlórudat, ez lehetővé teszi, hogy a rudak felállítását, a zászlók cseréjét akár egy ember is könnyedén el tudja végezni. Közterületre is ajánlott, mivel a zászlórúd oldalán nincs semmilyen szerelvény, amely felkeltené a vandálok figyelmét.

Tuti menü