Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Útburkolatok, térkövek - közterek képes leírás - Közterek - köztéri berendezések, díszítés.tlap.hu
részletek »

Útburkolatok, térkövek - közterek - Közterek - köztéri berendezések, díszítés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kozterek.tlap.hu » Útburkolatok, térkövek - közterek
Keresés
Találatok száma - 5 db
Barabás térkövek

Barabás térkövek

A Barabás Téglakő Kft. célja, hogy új, maga fejlesztette terméke, a Téglakő segítségével otthonossá varázsolja a Magyarországon élők otthonát, és az aszfalttal szemben reális lehetőséget nyújtson közterek, díszterek és a lakóterületi utak megújítására.A cég 1994-ben magánvállalkozásként indult, és 1996 évtől Veszprém Beton Kft. néven vált ismertté. Számítógép vezérelt, precíziós transzport beton gyártórendszert épített ki, majd 1997-ben térburkoló betonkő és üreges elem gyártására váltott. 2009. júliusában nevét Barabás Téglakő Kft.-re változtatta. A csapat a régi. A bizalom a régi. Legyen Ön is sikeres partnerünk!

Citytop térkő

Citytop térkő

Semmelrock Protect és Semmelrock Premium Protect termékek esetében - a különösen erős igénybevételt szem előtt tartva - impregnálással egy megfelelő felületvédelmet fejlesztettünk ki. Ezen termékeknél a felület impregnált, ezáltal mélységérzetet kelt, amely egyúttal a térburkoló kő kiváló védelmét is biztosítja. Lehet, hogy optikailag azonosnak tűnnek, azonban van egy különbség: Semmelrock kutató és fejlesztő csapata naponta új technológiák kifejlesztésén dolgozik, hogy Önöknek, vevőinknek ezt a különbséget kialakítsák. Az innovatív formák, színek, kivitelek és kialakítási változatok mellett, mindenekelőtt a tartós esztétikai képmegőrzése játszik szerepet, ami a legnagyobb terhelés esetén is biztosított. Semmelrock Protect és Semmelrock Premium Protect termékek esetében - a különösen erős igénybevételt szem előtt tartva - egy megfelelő felületvédelmet fejlesztettünk ki. Ezen termékeknél a felület impregnált, ezáltal mélységérzetet kelt, amely egyúttal a térburkoló kő kiváló védelmét is biztosítja. A Semmelrock Premium Protect esetében a felület a gyártási folyamatban lezárásra kerül és UV besugárzással védelmet is kap.

Térkövek, betonelemek a gyártótól

Térkövek, betonelemek a gyártótól

2002 óta foglalkozunk betonelemek gyártásával. Napjainkban egyre nagyobb teret követel magának az előre gyártott betonelemekkel történő térburkolás. Milyen előnyei vannak a térkő burkolatoknak? A térkövek gyártása üzemben történik ellenőrzött körülmények között, erre a célra kialakított gyártó berendezésekkel, melynek köszönhetően a térkövek felülete olyan nagy szilárdságú, hogy ellenáll a koptató hatásnak és a fagyásnak A térkőből készült burkolat lerakásához kötőanyag használata szükségtelen, A térkő burkolat fugái a csapadékvizet nagymértékben képesek elnyelni, Ha a javítási munkák szükségessé teszik a térkövet fel lehet szedni, a javítást el lehet végezni, majd a burkolatot az eredetivel megegyező minőségben újra vissza lehet építeni.

Útburkolatok tervezése és építése

Útburkolatok tervezése és építése

Útburkolatok tervezése és építése szolgáltatás az SGS-től - garantálja az Ön útburkolatainak minőségét és meghosszabbítja azok élettartamát hatékony vizsgálatok, tervezés, kivitelezés és karbantartás útján. Ha Ön utcák vagy utak tervezését, kivitelezését vagy karbantartását végzi, gondoskodnia kell arról, hogy útburkolati rendszerei jó minőségűek és fenntarthatók legyenek. Útburkolatok tervezése és építése szolgáltatásunk keretében speciális vizsgálatokat, tervezést, kivitelezést és útburkolat-karbantartást kínálunk, ami biztosítja rendszereinek jó minőségét és meghosszabbítja azok életciklusát. Megbízható útburkolatok tervezése és építése szolgáltatás egy globálisan piacvezető beszállítótól. Mint globálisan piacvezető cég a vizsgálatok, ellenőrzés, tesztelés és tanúsítás területén, egyik szakterületünk útburkolatok, aszfalt és beton felületek vizsgálata, tervezése, kivitelezése és karbantartása. Ezért tudjuk Önnek felajánlani páratlan műszaki szaktudásunkat, tapasztalatunkat és egyedülálló globális hálózatunkat, amely bárhol kiszolgálja Önt, ahol erre szüksége van. Emellett átfogó műszaki akkreditációink és magasan képzett szakembereink gondoskodnak arról, hogy projekjeit hiánytalanul és pontosan bonyolítsák le.

Úttervezés TURA-Terv Kft

Úttervezés TURA-Terv Kft

A TURA-Terv Kft. stabil működésre, megrendelőkörének szélesítésére, a megrendelői igények kielégítésére és a gazdasági eredmé-nyességének megvalósítására törekszik. Irányítási rendszerünket úgy alakítottuk ki, hogy vevő centrikus legyen, valamint szervesen kapcsolódjon egyéb szabályozásainkhoz, így a tervezési, számviteli, környezetirányítási és egyéb rendszerekkel szoros egységet valósítson meg. Tevékenység: autópályák, autóutak, kül - és belterületi közutak, forgalmi csomópontok, forgalomtechnika, forgalmi kiszolgáló létesítmények.

Tuti menü