Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szökőkutak - közterek képes leírás - Közterek - köztéri berendezések, díszítés.tlap.hu
részletek »

Szökőkutak - közterek - Közterek - köztéri berendezések, díszítés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kozterek.tlap.hu » Szökőkutak - közterek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Interaktív szökőkút építése

Interaktív szökőkút építése

Egészen különleges, világviszonylatban egyedülálló interaktív szökőkút, mely egy 10m x 15m-es téglalap oldalai mentén kialakított vízfalból áll. A 3m magas vízfalon száraz lábbal kelhetünk át, mivel az belépéskor előttünk automatikusan szétnyílik - jobbra víz, balra víz, középen semmi. Belépés után a vízfal magától bezár mögöttünk, s ha éppen nem 'kelnek át' mások a vízen, úgy egy belső térben találjuk magunkat. Ilyenkor ez a belső tér a béke szigetévé válik. Az első interaktív szökőkút technológiai tervezését és kivitelezését a Technoconsult kft. végezte. Amennyiben a szökőkútnál jár, azt fogja tapasztalni, hogy a járókelők - kicsik és nagyok - mosolyogva, nevetve játszanak a szökőkútnál vagy nézik a többieket.

Különleges egyedi kőből készült szökőkutak

Különleges egyedi kőből készült szökőkutak

Magyarország vezető kertberendezési kerti dekorációs tárgyak szakkereskedése, mely közvetlen importtal, kis- és nagykereskedelemmel foglalkozik. Termékeinket kertépítőknek, önkormányzatoknak, óvodák, iskolák közterületek parkosításához. Virágboltosok, városszépítés, rendezvényszervezők, vendéglátóhelyek, rendezvények, esküvők, kültéri dekorációs termékeinket. Kerthelyiségek zöldfelületek kialakításához, magánszemélyeknek, kerttulajdonosoknak környezetük szebbé tételéhez ajánljuk.

Szökőkutak

Szökőkutak

A harangjáték, szökőkút, zenélő szökőkút, zenélő óra, interaktív játékaink és más termékeink azt a célt szolgálják, hogy Ön és környezete örömét lelje bennük. A harangjáték bongása, a szökőkút vizének csobogása, az utcai óra zenéje a vidámságot és a mosolyt csempészi be mindennapjainkba.Filozófiánk szerint a művészetet szeretnénk a technikával és a kreativitással ötvözni, és így maradandót alkotni, illetve segíteni Önöket környezetük szebbé, barátságosabbá tételében. Cégünk 1991-től kezdett harangjátékok tervezésével és építésével foglalkozni. Az eltelt idő alatt szép eredményeket értünk el. Ezt az is bizonyítja, hogy harangjátékaink Magyarország mellett a világ több országában is megtalálhatók, és ezek száma évről évre növekszik. Az elmúlt évtizedben fokozatosan bővítettük termékkínálatunkat és ma már elmondhatjuk, hogy szökőkutak terén is az egyik vezető, innovatív szerepet töltjük be az országban.

Természethű műszikla szökőkutak

Természethű műszikla szökőkutak

A különböző kultúrák megjelennek szökőkút kompozícióinkban.Választékunkban megtalálhatók az indiai , egyiptomi és görög kultúra emlékeit idéző csobogók és a modern szökőkutak.Egy görög tengerparti nyaralás, egy egyiptomi vagy kínai utazás, egy hegymászó túra emlékét idézheti fel az általunk megálmodott kis szobai vagy kerti szökőkút, melyet kisebb és nagyobb változatban egyaránt gyártunk. Az üvegszál erősítésü műszikla külső- és belső térben egyaránt időtálló, könnyen tisztítható, és áttelepíthető. Pontos másolata a természetben található köveknek, mégis súlyánál fogva bárhová felhasználható. Bármilyen szín, forma és méret kialakítható. Akár mennyezetre is felszerelhetők, barlangok, oszlopok, bútorok is kialakíthatók a szikla és kavics alakú kövekből. A műsziklába világítások, hangfalak, polcok és akár élő- vagy műnövényes helyek is kialakíthatók. A kívánt alpszínben gyártjuk, és a végmunkák során patinázzuk, öregbítjük. Külön vízhatlan hátfala és medencéje biztosítja, hogy a műszikla szőnyegre, parkettára, kőre biztonsággal beépíthető.

Tuti menü