Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Köztéri virágtartók képes leírás - Közterek - köztéri berendezések, díszítés.tlap.hu
részletek »

Köztéri virágtartók - Közterek - köztéri berendezések, díszítés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kozterek.tlap.hu » Köztéri virágtartók
Keresés
Találatok száma - 5 db
Gabion Virágkosár

Gabion Virágkosár

A gabion virágtartók egyszerre praktikus és mutatós, természetes hatású, gondozásmentes és tartós kerti dekorációk ami a fa vagy műanyag virágládákról nem mondható el. Magasított virágágyással a kert egyes növényeit kiemelhetjük, miközben így a növények gondozása is könnyebb. A szét is bontható és újratelepíthető - költöztethető - magasított virágágyásba a kártevő csigák is nehezebben jutnak be. Gabion virágágyással egy, a kert többi részétől elkülönített mini parcellát hozhatunk létre, ezzel a kert tagoltságát, vonalvezetését is meghatározhatjuk.

Köztéri virágtartók fagyálló termékek

Köztéri virágtartók fagyálló termékek

Köztéri virágtartóink kiemelten a legjobb választás lehet önök számára. A virágtartóink különlegessége hogy kőből készülnek ezért az időtállósága nagyon hosszú, fagyálló, és tartja, a nedvességet a nyári forróságban. Ne keresgéljen tovább megtalálta Magyarország legnagyobb kerti díszkereskedelmét. Kínálatunk óriási a kültéri fagyálló virágtartókból. Tekintse meg web áruházunk kínálatát. Személyesen is meggyőződhet, termékeink minőségéről látogasson el Halásztelki vagy Dunavarsányi telephelyünkre.

Modern kaspók

Modern kaspók

Az E'lite kollekció egy divatos kézzel készített kültéri edény, szobor és dísztárgy család. 3 különböző színben és felületi mintával kapható, mely illeszkedik bármely kerttípushoz. Alkotó eleme, az üvegszál erősítésű természetes agyag. Az E'lite kollekció újszerű formavilága tökéletesen illik az Ön modern életstílusához. A mértékletes sötét tónusok stílusos kombinációt alkotnak a növényekkel és a zöld felületekkel.

Oszlopra szerelhető virágtartó

Oszlopra szerelhető virágtartó

Virágtartó edényzeteink dupla falú kialakítása lehetővé teszi az öntözővíz tárolását, így csökkenthető az öntözések gyakorisága. A két fal közti levegő meggátolja mind a növény, mind pedig a tárolóedény túlhevülését.

Virágboxok gabion

Virágboxok gabion

Virágboxainkat azon kedves érdeklődők figyelmébe ajánljuk, akik szeretik a természetesen szép követ, a variálhatóságot, az új ötleteket, környezettudatosak, ezért értékelik a boxok időt állóságát. A virágtartók saját fejlesztésű termékeink, folyamatosan raktáron tartott készletünk 5 féle szögletes és kétféle íves formájú tartót kínál, emellett természetesen szívesen szolgálunk ki egyedi igényeket is. A termékválasztékunkban szereplő szögletes virágtartók egymással jól kombinálhatók, illetve egyéb gabion termékeinkkel is harmonizálnak. A virágboxok felépítése igen egyszerű, 5x20cm-es lyukosztású kiváló minőségű, horganyzott fémhálók alkotják a duplafalú szerkezet vázát. Az egyes oldalakat fémspirál (kapcsolóspirál) köti össze. A virágtartó falvastagsága 12 cm, mely vastagságot a kő (vagy esetleg más anyag, pl: fa, üveg) tölti ki. A boxok belső oldalára PE fólia kerül, az ültetőközeg gyors kiszáradását elkerülendő. A boxok aljára, amennyiben az opcionálisan megvásárolható fémtalpat is ráépítjük, terítsünk geotextíliát, annak érdekében, hogy a virágföld ne mosódjon ki a felesleges vizet elvezető perforált talplemezen. Ez különösen közterületeken lehet fontos, vagy szezonális vendéglátóhelyeken, illetve kültéri-beltéri rendezvények alkalmával. (Fedőrácsot és talpat csak szögletes virágtartóinkhoz kínálunk.

Tuti menü