Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Köztéri kamerarendszerek képes leírás - Közterek - köztéri berendezések, díszítés.tlap.hu
részletek »

Köztéri kamerarendszerek - Közterek - köztéri berendezések, díszítés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kozterek.tlap.hu » Köztéri kamerarendszerek
Keresés
Találatok száma - 5 db
Biztonsági Kamerarendszerek

Biztonsági Kamerarendszerek

A Kameradepo Magyarország első, és a mai napig egyetlen kamerákkal és video rögzítőkkel foglalkozó web áruháza, mely saját kivitelezési tapasztalatai alapján kedvező árú, minőségi, tartós, és valóban használható kamerákkal, video rögzítőkkel, ip kamerákkal látja el ügyfeleit. A Kameradepo tulajdonosa, a Riasztódepó Kft. évente több mint ezer biztonsági rendszert kivitelez. A így szerzett hatalmas tapasztalattal és szakértelemmel választjuk ki a legjobb és leghasznosabb kamerákat, video rögzítőket és segédanyagokat az Ön számára is. Az általunk ajánlott kamerákat, video rögzítőket és egyéb eszközöket mi magunk is használjuk saját kivitelezéseink során. Így biztos lehet benne, csak hogy kipróbált, megbízható minőségű eszközöket kap a Kameradeótól. A Kameradepo segít a Magyarországi magánszemélyeknek, cégeknek és szervezeteknek biztonságuk növelésében, értékeik megóvásában azáltal, hogy kiváló minőségű, kipróbált és kedvező árú biztonsági kamerarendszereket nyújt számukra.

Fényviszonyokhoz igazodó kamera rendszerek

Fényviszonyokhoz igazodó kamera rendszerek

Irodai- és lakásriasztók, megfigyelő kamerák, távfelügyeletei rendszerek változatos technológiával a Global BHG-től. Ha biztonsági kamera rendszert telepíttetne, vagy szeretné az otthonát korszerű távfelügyeleti megoldásokkal biztosítani, válasszon minket a kameraszereléstől a riasztózásig! Szeretné biztonságban tudni az otthonát? Akkor nézzen szét széles lakásriasztó és biztonsági kamerarendszer kínálatunkban. A vezetékes riasztó szettektől a komolyabb, kültéri védelemig sokféle technikai megoldással várjuk. Legyen szó akár lakásriasztóról, akár ujjlenyomatos beléptető rendszerről, nálunk megtalálja. Vállaljuk kültéri kamerák szerelését, megfigyelő kamerák telepítését, és távfelügyeleti szolgáltatást is biztosítunk, hogy lakása, irodája, hétvégi telke mindig védelem alatt álljon.

IP és analóg kamera rendszerek

IP és analóg kamera rendszerek

A Castrum Sec Kft. minőségi, profi szemlélete által mára a régió piacvezető vállalatává nőtte ki magát a gyengeáramú rendszerek tervezése, kivitelezése, valamint üzemeltetése terén. Komplex rendszereket forgalmazunk és telepítünk: a tervezéstől a kivitelezésen át a rendszerek üzemeltetéséig teljes körű szolgáltatást nyújtunk minden megrendelőnk számára. A gyengeáramú rendszerek közül tűzjelző rendszerek, IP és analóg kamerarendszerek, intelligens balesetmegelőző és forgalomfigyelő rendszer, behatolás jelző rendszerek, informatikai és telekommunikációs rendszerek, TV fejállomás és hálózatok tervezése és telepítése jellemzi mindennapjainkat. Újdonságnak számítanak az intelligens baleset megelőző és forgalomfigyelő rendszer, valamint az arcfelismerő és vásárlóelemző megoldások melyek több célirányos feladat elvégzésére képesek párhuzamosan. Profizmus és szervezettség jellemzi minőségi munkavégzésünket: referenciamunkáink bizonyságul szolgálnak erre. Elsősorban a nagyvállalati szektorból - autópálya építők, ipari vállalatok - valamint a szállodaipar, önkormányzati intézmények és az állami szektor tagjai közül kerülnek ki megrendelőink. Ugyanakkor a kis- és középvállalkozói szegmens KKV képviselői is egyre több munkánál megtalálhatók partnereink közt.

Kamera rendszer

Kamera rendszer

Napjaink biztonságtechnikai piacán a nagyvállalatok mellett, a kisebb cégek, vállalkozások és a magánszemélyek részéről is egyre nő az igény a biztonsági megfigyelő rendszerek iránt. Ma már ezek a rendszerek nem számítanak luxusnak, ezért egyre nagyobb az érdeklődés ezek iránt. Segítségükkel fokozott biztonságban tudhatjuk értékeinket, otthonunkat, vállalkozásunkat. A kamerarendszerek visszatartó erejük miatt, és az elkövetők beazonosíthatósága miatt is hatékony védelmet jelentenek. A biztonsági kamerák rendeltetésüket, műszaki adottságaikat, valamint a használati környezet jellemzőit tekintve külön típusokba sorolhatók, amely típusok különböző megoldásokkal akár egymással is kombinálhatók. Ezek alapján beszélhetünk vezetékes és vezeték nélküli, analóg és digitális, térfigyelő és rendszám-felismerő, beltéri és kültéri kamerákról.

Kamerarendszer választás

Kamerarendszer választás

Ajánlataink a biztonságtechnikai piacon található legnagyobb és egyben a legnépszerűbb márkák eszközeit tartalmazzák, ezek az előre konfigurált csomagok az ügyfeleink igényeinek figyelembevételével készültek, azonban elvárásoknak és előírásoknak megfelelően tetszőlegesen tovább bővíthetőek. Ha új rendszert szeretnénk vagy egy meglévő, de már elavult rendszert cserélnénk le, akkor ezen a rendszerek alkalmazása a tökéletes választás. A következő felsorolásban szereplő rendszereink közül mindenki megtalálhatja a számára megfelelő rendszert, ha nem sikerült meglelni a kívánt összeállítást, akkor ingyenes és kötelezettségmentes, helyszíni felméréssel tudjuk segíteni a döntést.

Tuti menü