Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Közterek - Parképítők képes leírás - Közterek - köztéri berendezések, díszítés.tlap.hu
részletek »

Közterek - Parképítők - Közterek - köztéri berendezések, díszítés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kozterek.tlap.hu » Közterek - Parképítők
Keresés
Találatok száma - 5 db
acelkft.hu/katalogusok

acelkft.hu/katalogusok

Köztéri bútorok, padok, kültéri lámaoszlopok és lámpatestek, köztéri kutak, kültéri szemetesek, utasvárók, buszvárók, köztéri virágtartók, közterületi hirdetőtáblák, kültéri fitneszeszközök gyártása, telepítése és forgalmazása. Színválasztás a RAL skála szerint. Anyag: öntöttvas, lézervágott fém és fa. Az ajánlott termékeken kívül egyedi elképzelések tervezése, megvalósítása és gyártása. A termékek főleg az építőiparnak, önkormányzatoknak, sportlétesítményeknek, szállodaiparnak, irodaházaknak, üzleteknek és áruházaknak ajánlottak.

Füvesítés hidrovetésel

Füvesítés hidrovetésel

Profilunkba tartozik a füvesítés, kert tervezése, locsoló rendszerek karbantartása és automata öntöző rendszerek kialakítása, sziklakertek építése, fűnyírás.Szakértelem, megbízhatóság, kedvező ár!A szabadban kialakított élettér, környezetünk szebbé és komfortosabbá tétele az otthonteremtés fontos része. Valljuk, hogy egy ápolt, karbantartott kert üde látványa, illata, és a benne eltöltött idő egyike a legtermészetesebb testi-lelki kikapcsolódást és feltöltődést biztosító lehetőségeknek. Mi az a hidrovetéses füvesítés? A hidrovetéses füvesítés során egy nagynyomású kompresszor alkalmazásával vetjük (kilocsoljuk) a fűmag, a víz és a szükséges adalékanyagok keverékét a füvesítendő területre. A speciális összetételű indítótrágya serkenti a gyökérnövekedést, a talajtakarás (mulcs) pedig megóvja a magokat a különböző környezeti hatásoktól (meggátolja a kimosódást, akadályozza a gyomok fejlődését, megtartja a nedvességet

Panda Pont Mérnöki Iroda Kft.

Panda Pont Mérnöki Iroda Kft.

A Panda Pont Mérnöki Iroda Kft. 2002-től foglalkozik mérnöki szolgáltatással, ezen belül tájépítészeti tervezéssel, környezet rendezéssel és kerttervezéssel. A szolgáltatások körébe tartozik még a tájépítész műszaki ellenőrzés, termékfejlesztés és a kertépítés is.Tevékenységi körünk a családi háztól a golfpályáig, a döntés-előkészítési dokumentációtól, a szabályozási és engedélyezési terveken át, a kiviteli tervekig bezárólag felöleli a teljes tájépítészeti és kerttervezési feladatokat. Tájépítész és mérnökeinkkel, a kivitelezés folyamán a műszaki ellenőri feladatok ellátásával biztosítjuk, a megfelelő minőség elérését. Kertépítés tekintetében, a családi házak kertjeitől, az ipari létesítmények zöldfelületein át, a tetőkertekig vállalunk munkákat. A mérnöki szolgáltatások kiegészülnek a speciális termékfejlesztéssel. Egyedi igényeket is kielégítő beltéri növénydekorációk tervezését, és kivitelezését, a fenntartással együtt is vállaljuk.

Sportpályák automata öntözése

Sportpályák automata öntözése

Sportpályák automata öntözése. Sportpályák öntözése TAO pályázatokhoz árajánlat adása. Teljes körű automata öntözés kivitelezése a sportpályákon. Rejtett öntözés NB1 és NB2-3 kategóriában. Az öntözés történhet kútból városi vízellátás, ha kell nyomásfokozó szivattyúval. Vagy esetleg tó vagy tűzi víz tározóból is. Eddigi referencia munkáinkat megtekinthetik a sportpályák öntözése referencia menü pontban. Segítünk a TAO pályázat benyújtásához szükséges ajánlat adásában is. Sportpályák öntözésének javítása esetleges átépítése Később -, mivel az automata öntözés szorosan kapcsolódik a kertépítéshez, valamint kissé lazábban a házépítéshez is -, tevékenységi körünket az igényeknek megfelelően olyan szakmai területekkel bővítettük, mint a kertrendezés, kertépítés, tóépítés és a központi porszívó rendszer telepítés. Honlapunkon minden szolgáltatásunkról külön menüpont alatt tájékozódhat.

Tájépítész

Tájépítész

Kertek és közterületek tervezésével, zöldfelületfejlesztéssel, települések arculatának formálásával, tájépítészettel járulunk hozzá, hogy ügyfeleink mozgástere vagy pihenőhelye élhetővé, kellemesebbé váljon: olyanná, amely testi-lelki jólétüknek kedvez. A Kertikon tájépítész iroda az üzleti szféra működését szintúgy segíti a kellő zöld környezetük megteremtésében.Budapest jól megközelíthető kerületében, a Ferencvárosban található cégünk, a Bokréta utcában zajlik a KertIkon tájépítész iroda műhelymunkája Kiss Tünde kerttervező vezetésével; ám feladataink a szabad tér változatos, újabb és újabb helyszíneire vonnak bennünket; tájépítész szaktudásunk országszerte készen áll a bevetésre, legyen az vidék vagy Budapest. A KertIkon tájépítész iroda tevékenysége a környezet fejlesztését célzó közös gondolkodástól kezdve, a konkrét kertépítészeti tervezés növényfelmérés, értékvizsgálat, koncepcióterv, látványrajz, tervegyeztetés és kidolgozás folyamatán át, egészen a megvalósításig, a kivitelezés alatt végzett, felelős tervezői szerepvállalásig terjed.

Tuti menü