Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Közterek - köztéri berendezések, díszítés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Közterek - köztéri berendezések, díszítés képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: kozterek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 79 db
A közterek szépítése heti válasz

A közterek szépítése heti válasz

Idén első alkalommal írták ki azt a pályázatot, amelynek célja, hogy támogassák azokat az ingatlantulajdonosokat, lakóközösségeket, amelyek nemcsak a kerítésen belül tartanak rendet, hanem a házhoz tartozó közterületet is szépítik. Az önkormányzat azokat jutalmazta, akik az előírt kötelezettségen évszaktól függő járdatakarítás, az úttest és a járda közötti terület gondozása túl növények kiültetésével, a közterület szépítésével tették igényesebbé a házuk előtti területet. A felhívásra sokan jelentkeztek és küldtek be fotóval dokumentált anyagot, de a kerületfejlesztési, környezetvédelmi és településüzemeltetési bizottság csak tíz nevezést tudott elfogadni. A legszebb munkákat kertészeti vásárlási utalvánnyal jutalmazták. A 180 ezer forint összdíjazású pályázat fődíját, az 50 ezer forintos vásárlási utalványt a közterület szépítésének minősége, illetve a terület nagysága alapján a Bécsi út 3-5. szám alatti társasház képünkön használhatja fel. A hetvenlakásos ház lakóközössége, valamint a házban üzemelő irodák, üzletek tulajdonosai és bérlői évek óta nagy hangsúlyt fektetnek a közterületek és az udvar gondozására, amelyre évente mintegy 200 ezer forintot fordítanak. A ház belső udvara is különleges: római kori rom és síremlék található ott.

acelkft.hu/katalogusok

acelkft.hu/katalogusok

Köztéri bútorok, padok, kültéri lámaoszlopok és lámpatestek, köztéri kutak, kültéri szemetesek, utasvárók, buszvárók, köztéri virágtartók, közterületi hirdetőtáblák, kültéri fitneszeszközök gyártása, telepítése és forgalmazása. Színválasztás a RAL skála szerint. Anyag: öntöttvas, lézervágott fém és fa. Az ajánlott termékeken kívül egyedi elképzelések tervezése, megvalósítása és gyártása. A termékek főleg az építőiparnak, önkormányzatoknak, sportlétesítményeknek, szállodaiparnak, irodaházaknak, üzleteknek és áruházaknak ajánlottak.

Alex Fémbútor Utcabútor

Alex Fémbútor Utcabútor

Az oktatási intézmények kiszolgálására szolgáló program nagyon komplex, magában foglalja a tantermi és szaktantermi bútorokat, az óvodai kínálatot, a kréta, táblatechnikát. A tanszerellátás a tantárgyankénti szemléltetés, a kreatív foglalkoztatás eszközeit kínálja a korosztályoknak megfelelő választékkal, kiegészítve a videotechnikai eszközökkel. Az informatikai eszközökre vonatkozó kínálat mind oktatási intézmények, mind irodai alkalmazások kiszolgálására alkalmas, kiterjed az interaktív táblatechnikára is A vendéglátó és lakossági bútorok mind beltéri, mind kültéri teraszbútor rendeltetésre készülnek csővázas, kovácsolt, favázas ill. műanyag szerkezettel. Az iroda és konferencia bútorok saját típusválasztékát az egyedi igény szerinti gyártás is fűszerezi. Utcabútorainkat a horganyzott fémváz és kültéri porlakkfestés teszi műszakilag magas színvonalúvá és esztétikussá. Elhelyezhetők mind a közterületeken, mind az intézmények területén a szabadban.

Az online tervezés folyamata

Az online tervezés folyamata

Kapcsolatfelvétel amennyiben terveztetni szeretne, kérem írjon e-mailt vagy hívjon telefonon. Adatgyűjtés: szükségem van a tervezendő terület alaprajzára, méreteire, legalább egy fotóra, információkra a talajról, a benapozottságról és az öntözhetőségről, háttér növényzetről. A megrendelő elképzeléseinek ismerete színvilág, kedves növények stb. tetszetős és szakmailag korrekt virágágyással ajándékozhat meg mindkettőnket. A vázlatterv elküldése konkrét fajok és darabszámok megadása nélkül. Félárnyékos ágyás terv A vázlatterv egyeztetése, konzultációja telefonon vagy e-mailben. Ekkor még egyszer vagy kétszer lehetőség lesz kisebb korrekcióra. A terv elküldése: A kész tervrajz, növénylista, ültetési, fenntartási instrukciók postázása. Fizetés utánvéttel vagy előre banki átutalással.

Barabás térkövek

Barabás térkövek

A Barabás Téglakő Kft. célja, hogy új, maga fejlesztette terméke, a Téglakő segítségével otthonossá varázsolja a Magyarországon élők otthonát, és az aszfalttal szemben reális lehetőséget nyújtson közterek, díszterek és a lakóterületi utak megújítására.A cég 1994-ben magánvállalkozásként indult, és 1996 évtől Veszprém Beton Kft. néven vált ismertté. Számítógép vezérelt, precíziós transzport beton gyártórendszert épített ki, majd 1997-ben térburkoló betonkő és üreges elem gyártására váltott. 2009. júliusában nevét Barabás Téglakő Kft.-re változtatta. A csapat a régi. A bizalom a régi. Legyen Ön is sikeres partnerünk!

Berill Kerámia

Berill Kerámia

Homlokzati díszítőelemek, kis és nagy plasztikák, konzolok, oszlopfejezetek, oszlopok, beltéri díszítőelemek, dekorációs feliratok, látványos megoldások, természetes alapanyagok, víz és fagyállóság, rendkívüli szilárdság, széles színválaszték, fényes és matt, sima és rusztikus felületek speciális német alapanyagokból, 1200 c-on égetve

Biztonsági Kamerarendszerek

Biztonsági Kamerarendszerek

A Kameradepo Magyarország első, és a mai napig egyetlen kamerákkal és video rögzítőkkel foglalkozó web áruháza, mely saját kivitelezési tapasztalatai alapján kedvező árú, minőségi, tartós, és valóban használható kamerákkal, video rögzítőkkel, ip kamerákkal látja el ügyfeleit. A Kameradepo tulajdonosa, a Riasztódepó Kft. évente több mint ezer biztonsági rendszert kivitelez. A így szerzett hatalmas tapasztalattal és szakértelemmel választjuk ki a legjobb és leghasznosabb kamerákat, video rögzítőket és segédanyagokat az Ön számára is. Az általunk ajánlott kamerákat, video rögzítőket és egyéb eszközöket mi magunk is használjuk saját kivitelezéseink során. Így biztos lehet benne, csak hogy kipróbált, megbízható minőségű eszközöket kap a Kameradeótól. A Kameradepo segít a Magyarországi magánszemélyeknek, cégeknek és szervezeteknek biztonságuk növelésében, értékeik megóvásában azáltal, hogy kiváló minőségű, kipróbált és kedvező árú biztonsági kamerarendszereket nyújt számukra.

Bp.City.org Közbiztonság

Bp.City.org Közbiztonság

Az elmúlt években Budapesten 226 ezer bűncselekményt regisztráltak, azaz százezer lakosra számítva mintegy tizenkétezer ügy jut. Ez a szám rendkívül magas. Közbiztonság. Ezzel szemben a Budapesten élők közbiztonságilag nem tartják a legjobbnak városukat. Egyes kerületekben nemcsak éjszaka, de nappal is veszélyes közlekedni vagy idegennek látszani, mert gyakran előfordul, hogy kirabolják a bámészkodó embert, aki csak véletlenül keveredett oda, vagy épp egy látnivalót próbál meg elérni.

Citytop térkő

Citytop térkő

Semmelrock Protect és Semmelrock Premium Protect termékek esetében - a különösen erős igénybevételt szem előtt tartva - impregnálással egy megfelelő felületvédelmet fejlesztettünk ki. Ezen termékeknél a felület impregnált, ezáltal mélységérzetet kelt, amely egyúttal a térburkoló kő kiváló védelmét is biztosítja. Lehet, hogy optikailag azonosnak tűnnek, azonban van egy különbség: Semmelrock kutató és fejlesztő csapata naponta új technológiák kifejlesztésén dolgozik, hogy Önöknek, vevőinknek ezt a különbséget kialakítsák. Az innovatív formák, színek, kivitelek és kialakítási változatok mellett, mindenekelőtt a tartós esztétikai képmegőrzése játszik szerepet, ami a legnagyobb terhelés esetén is biztosított. Semmelrock Protect és Semmelrock Premium Protect termékek esetében - a különösen erős igénybevételt szem előtt tartva - egy megfelelő felületvédelmet fejlesztettünk ki. Ezen termékeknél a felület impregnált, ezáltal mélységérzetet kelt, amely egyúttal a térburkoló kő kiváló védelmét is biztosítja. A Semmelrock Premium Protect esetében a felület a gyártási folyamatban lezárásra kerül és UV besugárzással védelmet is kap.

Hirdetés
Egynyári virágágyások tervezése

Egynyári virágágyások tervezése

Már kiültethetjük az egynyári palántákat. Ültetés előtt készítsünk tervet, hogy mi hova kerüljön. Az egy-két órányi tervezés a kertben megkönnyíti a munkánkat. Nem csak az adott növény helyigényét, magasságát kell ismernünk ehhez, hanem igényeit is. A legtöbb egynyári könnyen tartható, de ismertek köztük vízigényesebb, és fény illetve félárnyékkedvelő fajok.

Egynyári virágpalánta akció

Egynyári virágpalánta akció

Lassan elérkezik a tavaly ősszel vagy idén tavasszal elültetett árvácskák , nefelejcsek és százszorszépek kicserélésének ideje . Kertészetünkben közel 100 féle egynyári virág várja teljes pompában a vásárlókat! Az egynyári virágok listaárából. Az akciós árak készleteink erejéig vagy visszavonásig érvényesek magánvásárlók részére.

Épinfó szakmai cikkek

Épinfó szakmai cikkek

A beton felhasználása számtalan formában történhet. Mivel az anyag nagyon változatos módon alakítható, valamint időjárás- és kopásállósága kiemelkedő, alkalmas kültéri extrém sportpályák körpályák, mászófalak, játszótéri elemek kialakítására. Nagy előnye a betonból készült pályáknak, hogy a hangelnyelő képességük jelentősen jobb a más anyagból készült pályákhoz képest. Az előre gyártott betonelemek másik extrém sport alkalmazási lehetősége a különböző mászófalak építése. Az ilyen jellegű falak lehetnek természethez közeli vagy architektonikus kialakításúak.

Évelőágyak tervezése beültetése

Évelőágyak tervezése beültetése

Az egész évben virágzó évelőágy ne legyen cél. Ha tavasztól őszig folyamatosan virágzó évelőágyat szeretnénk kialakítani, akkor az a költségeinket aránytalanul megnöveli. Helytelen az a nézet, hogy mindig virágoznia kell valaminek. Az ilyen felület összhatásában sem lesz kielégítő. A leghelyesebb, ha a virágzási időpontok szerint alakítjuk, osztjuk meg a felületet. Pl. késő tavaszi virágzású, nyár első felében virágzó, nyár közepén virágzó, kora őszi, szeptember körül virágzó csoportok. Az így megosztott csoportokban nem egy, hanem több, sok növény virágzik egy időben, így téve színesebbé, izgalmasabbá a látványt.

Fényviszonyokhoz igazodó kamera rendszerek

Fényviszonyokhoz igazodó kamera rendszerek

Irodai- és lakásriasztók, megfigyelő kamerák, távfelügyeletei rendszerek változatos technológiával a Global BHG-től. Ha biztonsági kamera rendszert telepíttetne, vagy szeretné az otthonát korszerű távfelügyeleti megoldásokkal biztosítani, válasszon minket a kameraszereléstől a riasztózásig! Szeretné biztonságban tudni az otthonát? Akkor nézzen szét széles lakásriasztó és biztonsági kamerarendszer kínálatunkban. A vezetékes riasztó szettektől a komolyabb, kültéri védelemig sokféle technikai megoldással várjuk. Legyen szó akár lakásriasztóról, akár ujjlenyomatos beléptető rendszerről, nálunk megtalálja. Vállaljuk kültéri kamerák szerelését, megfigyelő kamerák telepítését, és távfelügyeleti szolgáltatást is biztosítunk, hogy lakása, irodája, hétvégi telke mindig védelem alatt álljon.

Figyelmeztető táblák webshop

Figyelmeztető táblák webshop

Ha bármilyen, nyilvános helyen elhelyezendő feliratra, táblára van szüksége, válassza a legjobb minőséget, az elérhető árakat, és forduljon hozzánk! Legyenek azok például figyelmeztető táblák, közúti jelzőtáblák (KRESZ-táblák), munkavédelmi, tűzvédelmi vagy veszélyt jelző táblák, tiltó táblák, illetve bármilyen fajta menekülési útvonal tábla, a Tábla ABC-nél biztosan megtalálja! Ezeken kívül számos kategóriában válogathat tábláink közül, de ha mégsem találta meg, amit keres, mi legyártjuk az Ön igényeinek megfelelő egyedi táblát is.

Fővárosi Közterület fenntartó Zrt.

Fővárosi Közterület fenntartó Zrt.

A közszolgáltatás igénybevétele szüneteltethető azokon az ingatlanokon, amelyeken legalább 30 napig senki sem tartózkodik és emiatt hulladék sem keletkezik. A szüneteltetésre vonatkozó igényt az ingatlantulajdonos írásban köteles bejelenteni a Közszolgáltatónak, a szünetelés kívánt kezdő időpontja előtt, azt legalább 30 nappal megelőzően. Ha a szünetelés feltételeiben változás következik be, az ingatlantulajdonos ezt írásban, haladéktalanul köteles az FKF Zrt-nek bejelenteni. Amennyiben a szünetelés időtartama alatt hulladékkezelési közszolgáltatás alá tartozó hulladék kerül kihelyezésre, úgy az ingatlantulajdonos egyidejű értesítése mellett a Közszolgáltató a hulladékot köteles elszállítani, az ingatlantulajdonos pedig köteles a megszabott közszolgáltatási díjat megfizetni. A szolgáltatás maximum 1 évig szüneteltethető indoklás nélkül, utána megszüntetjük, és ismét elindítjuk a szolgáltatást. A szünetelés ideje alatt a tartály a helyszínen marad.

Füvesítés hidrovetésel

Füvesítés hidrovetésel

Profilunkba tartozik a füvesítés, kert tervezése, locsoló rendszerek karbantartása és automata öntöző rendszerek kialakítása, sziklakertek építése, fűnyírás.Szakértelem, megbízhatóság, kedvező ár!A szabadban kialakított élettér, környezetünk szebbé és komfortosabbá tétele az otthonteremtés fontos része. Valljuk, hogy egy ápolt, karbantartott kert üde látványa, illata, és a benne eltöltött idő egyike a legtermészetesebb testi-lelki kikapcsolódást és feltöltődést biztosító lehetőségeknek. Mi az a hidrovetéses füvesítés? A hidrovetéses füvesítés során egy nagynyomású kompresszor alkalmazásával vetjük (kilocsoljuk) a fűmag, a víz és a szükséges adalékanyagok keverékét a füvesítendő területre. A speciális összetételű indítótrágya serkenti a gyökérnövekedést, a talajtakarás (mulcs) pedig megóvja a magokat a különböző környezeti hatásoktól (meggátolja a kimosódást, akadályozza a gyomok fejlődését, megtartja a nedvességet

Tuti menü