Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Játszóterek és köztéri játékok képes leírás - Közterek - köztéri berendezések, díszítés.tlap.hu
részletek »

Játszóterek és köztéri játékok - Közterek - köztéri berendezések, díszítés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kozterek.tlap.hu » Játszóterek és köztéri játékok
Keresés
Találatok száma - 7 db
Gumitégla eséscsillapító gyártó

Gumitégla eséscsillapító gyártó

Cégünk 2011-ben alakult, a műanyag-és gumiipar területén szerzett több mint 20 éves gyakorlattal Környezetkímélő, kiváló minőségű, esztétikus gumitéglákat eséscsillapító burkolat, sport burkolat valamint gumiszegélyeket gyártunk közületi, és lakossági felhasználásra. Termékeink a hazai, újrahasznosított autógumi őrleményből, hőpréseléses technológiával készülnek, több mint 25 féle méretben, formában, rövid vállalási határidővel. Gumitégláink 1m x 1m méretben kaphatóak, 20-80mm vastagságig. A legnépszerűbb színek a téglavörös és zöld, de felár ellenében bármilyen színben készülhetnek. Segítséget nyújtunk az intézményeknek, cégeknek pályázni az uniós- és egyéb támogatások elnyerése érdekében, együttműködve több sikeres pályázatíró céggel.

Ilona Malom Műhely Bt. - Játszótér építés

Ilona Malom Műhely Bt. - Játszótér építés

Játszóteret szeretne építtetni ? Válassza az Ilona Malom Műhely Bt. minőségi szolgáltatásait, mely sok éves tapasztalattal és minőség, természetközeli megoldásokat kínál egyedi fa játszóterek tervezésében és elkészítésében egyaránt. Vállalkozásunk egyedi fa játszótéri játékok, és parkberendezések, parkbútorok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Cégünk országhatáron belül és kívül is vállalja egyedi elképzelései megvalósítását köz ? és magánterületen is. Látogasson el oldalunkra, ismerje meg műhelyünk és szakképzett, sokoldalú csapatunk, mely segít ötletei kivitelezésében! Kérjen árajánlatot, akár még ma honlapon megadott elérhetőségeinken!

Játszótéri eszközök forgalmazása

Játszótéri eszközök forgalmazása

Kínálatunkban a legkülönfélébb játszótéri eszközök között válogathat. Akár a gyerekek számára készül kerti játszótér, akár testedzésre is megfelelő felnőtt játszótér telepítésén gondolkodik, mi segítségére leszünk. Számos rönkfából készült kerti bútor és építmény is elérhető választékunkban. Többek között fa hintaágy, ülőgarnitúra, szék vagy pad rendelhető tőlünk, de megbízhat minket az előtető, a szaletli, sőt akár a kerti tároló megépítésével is. Termékeinkre 2 év garanciát vállalunk. Hívjon bátran!

Játszótéri eszközök, játékok

Játszótéri eszközök, játékok

Cégünk a játszótéri eszközök fejlesztése közben kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a gyerekek számára olyan játszótereket alakítson ki, amelyek egyben biztonságosak, esztétikusak, és ami szintén fontos, nagy örömöt okoz a jövő generációjának. A játszótéri eszközök gyártása során sok szempontot kell figyelembe vennünk, hiszen egyrészt meg kell felelni a gyermekek igényeinek, tehát szépnek és használhatónak kell lennie, ám ugyanolyan nagy fontossággal bír az a tényező, hogy a gyermekek a legnagyobb biztonságban legyenek a játszótéri eszközök használata közben. Ezért kidolgozásra került egy szabvány, mely egészen pontosan meghatározza, hogy a játszótéri eszközök milyen tulajdonsággal kell, hogy bírjanak, mely egy esetleges baleset esetén nem okoz károsodást a gyermek számára. A játszótéri eszközök biztonságával foglalkozó rendelet szerint egészen pontosan szabályozva van a gyártás, a forgalomba hozatal, a használatba vétel, valamint mindezek után az üzemeltetés, a folyamatos időszakos ellenőrzés, valamint a karbantartás. Kizárólag olyan játszótéri eszközök lehetnek használatban, melyek a rendeletnek megfelelnek, hiszen a gyermekek testi épsége múlik azon, hogy valóban balesetveszély mentesek egy játszótéren a játszótéri eszközök.

Köztéri fitnesz eszközök a parkba

Köztéri fitnesz eszközök a parkba

Szabadtéri fitnesz parkok. Felnőttjátszóterek 2012. május 11. Az szabadtéri fitnesz parkokban rejlő lehetőség egyre inkább felkelti figyelmét a hazai városok és települések Önkormányzatainak, hiszen a betegségek megelőzése és az egészség megőrzése a fejlettebb országokban már nem csak az egyén, hanem a település, város feladata, felelőssége is. A Royal-Kert Mint a parkfitnesz eszközök forgalmazója - célja elsősorban a közterületek fejlesztése, emellett pedig a parkfitnesz gépek elterjesztése. Ezek az eszközök nemcsak színesebbé varázsolják a köztereket, hanem az egészség megőrzésének szempontjából is jelentős hatásuk van.

Köztéri játszóterek fából

Köztéri játszóterek fából

Közterületekre minősített fa játszótér. Az általunk tervezett, gyártott illetve forgalmazott szabadtéri óvodai és játszótéri mozgásfejlesztő játékokba és kerti bútorokba veszélyes anyag nem kerül beépítésre. A fa elemek anyaga tartóssági osztálynak megfelelő ipari akácfa, melynek természetes görbeségét meghagyva állítjuk össze, a csúszdákat egyetlen rönkből faragjuk. A fákat háncsozás után csiszoljuk, szálka mentesítjük, gombaölővel kezeljük. A kész termékeket a megrendelés szerinti színű időjárásálló fa lazúrral vagy lázuránnal a játékokat gyermekjáték festékkel festjük. A kötélzet anyaga rostszálas, víz és időjárás álló, minimum teherbírása 15000N. A vandalizmus veszélyes helyeken, mint például közterületeken, lánccal vagy acélbetétes kötéllel kerülnek helyettesítésre. A játszótéri eszközeinket az MSZ EN számú szabvány általános előírásainak megfelelően gyártjuk. A szerkezeti elemek: mászókák, állványok, emelvények, csúszdák és hinták egymással összeépíthetők, kombinálhatók. Nemcsak a terméklistánkon szereplő termékek elkészítését vállaljuk, hanem egyéni elképzeléseket is megvalósítunk. Vállalási határidő. Raktáron levő termékeinket azonnal szállítjuk, legyártandó termékeket 30 napon belül szállítjuk.

Műfüves focipályák ls teniszpályák

Műfüves focipályák ls teniszpályák

forgalmazott és telepített műfüvek és egyéb burkolatok a nemzeti és a nemzetközi sportklubok elvárásainak is megfelelnek, emellett igyekszünk az egyes ügyfél kívánságainak és lehetőségeinek is eleget tenni. A felhasználó kívánságai alapján, igazodunk a helyi viszonyokhoz és az ügyfél pénzügyi lehetőségeihez. Pályáink megfelelnek a nemzetközi előírásoknak is! Pl. a focipályák esetén kérhető, hogy FIFA kompatibilis pályát építsünk! Számos Európai Uniós és hazai pályázat is forrásokat biztosít sportpályák műfüves futballpályák, teniszpályák és beltéri burkolatok kialakítására

Tuti menü