Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Közterek - köztéri berendezések, díszítés.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Közterek - köztéri berendezések, díszítés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kozterek.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 9 db
Kerti tó

Kerti tó

Kerti tavak készítése. Tavi növények típusai ,kerti tó kivitelezők.Tavi gépészet forgalmazók. Fólia gyártók és értékesítők.Első lépésben kijelöljük a medence tényleges helyét a terepen.Ezután kézi illetve gépi munkával kitermeljük a medence helyéről a talajt.Ügyeljünk arra, hogy mind a munkagödör pereme, mind a gödör alsó síkja vízszintes legyen, ezt a munka közben többször ellenőrizzük csöves vízmérték vagy szintezőműszer segítségével A munkagödröt a szükségesnél 5 cm-rel mélyebbre ássuk ki,ide kerül majd az ágyazati homokréteg.Kertitó építés.

Lakás

Lakás

Az oldal a lakás témakörével foglalkozik. Mindent megtudhat a lakásvásárlásról a hitelkonstrukciókról, valamint a lakáspiacok helyzetéről is. Emellett hasznos lakberendezési tanácsokat is kap. Lakás építés, lakás felújítás és korszerűsítés, lakásvásárlás. Lakások felújítása, a felújításhoz szükséges építőanyagok és a lakásfelújításokat végző vállalkozások.

Látványterv

Látványterv

Látványterv: A látványterv készítés előnye, építészeti látványterv készítők segítséget nyújtanak lakópark, ház, szoba, iroda, bútor, látványtervek bemutatásába, még elkészítésük előtt. A látványterv készítés lehet hagyományos kézzel rajzolt, és számítógépes grafika, itt két nagy csoport van 2d, 3d látványterv megjelenés. A 2d pixelpontokból épül fel, a 3d polygonokból.A látványtervek között a 3d látványterv megjelenés egyre közismertebb lesz, mert a 3ds látványterv fotorealisztikus térbeli megjelenés valósághű képet és fényhatást biztosít.

Luxus cikkek, termékek

Luxus cikkek, termékek

Luxus: A legjobb és legdrágább dolgok használata és élvezete, ami a legnagyobb kényelmet és élvezetet adja az embernek. A luxus mindenkinek mást jelent, és mindenkinek máshol kezdődik. Egyes embereknek már egy óra megvásárlása is luxus, míg mások eurómilliókat költenek egy motorcsónak, helikopter, vagy éppen egy repülőgép megvásárlására, és Párizsba viszik barátnőjüket egy romantikus vacsorára.

Öntözéstechnika, öntözés

Öntözéstechnika, öntözés

Automata öntözéstechnika. Öntözőrendszerek kivitelezése akár egyénileg is. Minden ami az öntözőrendszerekkel és a kerttel kapcsolatos. Megtalálja önhöz legközelebb álló kivitelezőt. A kert tulajdonosának nem kell törődnie a rendszeres és fáradtságos napi öntözéssel, elegendő gyönyörködnie az eredményben. A felhasználó szempontjából talán legnagyobb előnye ezeknek a rendszereknek, hogy a tulajdonosnak nem kell hosszú órákat eltöltenie locsolással, így rengeteg időt takaríthat meg.Toro,hunter,rain bird,nelson,irritrol,k-rain,orbit,nelson öntözés.

Pellet, alternatív fűtések

Pellet, alternatív fűtések

Bioenergia bemutatása a látogatóinknak. Pellet és a brikett mint tüzelőanyagok megjelenése a piacon elősegíti az alternatív fűtések elterjedését.A fabrikett egy nagyon korszerű, környezetbarát tüzelőanyag, amely használatkor a környezetvédelem érdekei, a természetes anyagok iránt érzett vonzódás és a kényelmi szempontok egyidejűleg érvényesíthetők. A szén a koksz és a szénbrikett helyettesítésére ajánlott környezetbarát energiahordozó legfontosabb tulajdonságai a következők.A pellet egy speciális, tömörített fűtőanyag.

Szobor, szobrok

Szobor, szobrok

Magyarországi és külföldi szobrászok, szobrok bemutatása, a szobrászat története, a különböző művészeti stílusok a szobrászat tekintetében. Ősi szobrok és kortárs szobrászművészet. Restaurátorok és érdekes cikkek gyűjteménye.

Társasház

Társasház

A társasház tlap.hu oldalon megtalál mindent, ami a társasházzal, társasház kezeléssel kapcsolatos. Budapesti és vidéki társasházakkal ismerkedhet meg, veheti fel a kapcsolatot. Tudnivalókat, információkat, tanácsokat szolgáltató oldalak között válogathat: megtudhatja, hol van társasházkezelő tanfolyam, sőt ha szüksége van ilyen témában jártas könyvelőre, akár társasházi könyvelőt is választhat.

ytong

ytong

Az Ytong az egyik legkeresettebb építőanyag. Nem véletlen a népszerűsége, hiszen az Ytong remek alternatívája a hagyományos falazóanyagoknak, a téglának. Kedvező hőszigetelési képessége mellett, a legnagyobb előnye a könnyű alakíthatóság. Az Ytong téglákkal szinte bármilyen felület megépíthető. Az Ytong mellett bemutatunk más mészhomoktégla építőanyagokat is.

Tuti menü